2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 16-08-2024

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları

Fakültemizin 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları aşağıdaki gibidir:

• Yurtiçi Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları:

2.Sınıfa Başvuru Sonuçları (YURT İÇİ)  için tıklayınız

3.Sınıfa Başvuru Sonuçları (YURT İÇİ)  için tıklayınız

4.Sınıfa Başvuru Sonuçları (YURT İÇİ)  için tıklayınız

• Yurtdışı Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları:

2.Sınıfa Başvuru Sonuçları (YURT DIŞI) için tıklayınız

3.Sınıfa Başvuru Sonuçları (YURT DIŞI) için tıklayınız

4.Sınıfa Başvuru Sonuçları (YURT DIŞI) için tıklayınız

Kayıtlar yüz yüze yapılacaktır.

Asil Adayların kesin kayıtları 19-22 Ağustos 2024 tarihlerinde aşağıda belirtilen belgelerin getirilmesi durumunda yapılacaktır.

Yatay geçişi kabul edilen öğrencilerden kayıt için istenecek belgeler:
1. İntibak sınıfına Yatay geçiş yapmayı kabul ettiğine dair dilekçe (Kayıt sırasında alınacaktır)
2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
3. Fotoğraf (6 adet – Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır)

4. Kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumundan alınan yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge
5. Başvuru esnasında sistem üzerinden yüklenen belgelerin asılları (Öğretim Planı ve Ders İçerikleri hariç diğer belgelerin ıslak imzalı veya e-imzalı ya da e-devlet üzerinden alınmış barkodlu olması gerekir.)

Kesin kayıt tarihleri sonunda boşta kalan kontenjan olması halinde Yedek Aday* İlanı 23 Ağustos 2024 tarihinde yapılacaktır.

*Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik’te 11/1/2023 tarihinde yapılan değişikliğe göre, ilgili yönetmeliğin 8 inci maddesinin ikinci fıkrasında, “Başarı şartını taşıyan diğer adaylar başarı sırasına göre yedek aday olarak ilan edilir. Belirlenen süre içinde asıl adaylardan başvuru yapılmaması halinde sırayla yedekler çağrılır.” denilmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Dekanlık Öğrenci İşleri Bürosu: (232) 412 88 19 – 412 88 22