“Şenlik Dokuz Eylül’de Güzel!” Dokuz Eylül Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1. Bahar Şenliği

Yayınlanma Tarihi: 20-04-2022

İzmir’imizin kurtuluşunun 100. yılını kutladığımız 2022 yılında Diş Hekimliği Fakülte’mizin ilk bahar şenliğine tüm personelimizi ve öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

PROGRAM:
24 Nisan 2022 Pazar:

Balçova terapi ormanı yürüyüşü. Deniz ve orman manzaraları eşliğinde yaklaşık 10 kilometrelik orta zorluk derecesinde ve 4 saatlik bir yürüyüş parkurudur.

• Başlangıç fakülte binamızın önü, saat: 09:30

. Yürüyüş ez an 10 kişiyle gerçekleştirilecektir.. Katılacakların 22.04.2022 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işleri birimine isim bildirmeleri rica olunur.

• Mutlaka spor ayakkabı veya yürüyüş botu ve şapka giyiniz
  • Yürüyüş öncesinde (toplanma yerinde), yürüyüş sırasında ve molalarda sigara vb kesinlikle içilmemelidir.
  • Çöpümüzü geri getirmek görevimizdir.
  • Doğada güzel bir gün geçirelim.

25 Nisan Pazartesi

Saat: 12:00-13:00

• Fakülte binamızın önünde basketbol sahasında “3X3 basketbol turnuvası”

26 Nisan Salı